دستگیره درب پلاک کلون نیروانا کد (7720) مدل کلیدی، سوئیچی از آلیاژ فلزی به نام زاماک (سرب) ساخته شده است .این آلیاژ در برابر خوردگی و فشار استحکام بالایی دارد. طراحی زیبا این دستگیره در کنار آبکاری با کیفیت آن ،جلوه زیبا به آن بخشیده است . دارای رنگ های مختلف PVD (تیتانیوم) می باشد.
دستگیره درب پلاک کلون آرتام کد (4220) مدل کلیدی، سوئیچی از آلیاژ فلزی به نام زاماک (سرب) ساخته شده است .این آلیاژ در برابر خوردگی و فشار استحکام بالایی دارد. طراحی زیبا این دستگیره در کنار آبکاری با کیفیت آن ،جلوه زیبا به آن بخشیده است . دارای رنگ های مختلف PVD (تیتانیوم) می باشد.
دستگیره درب پلاک کلون هیربد کد (5620) مدل کلیدی، سوئیچی از آلیاژ فلزی به نام زاماک (سرب) ساخته شده است .این آلیاژ در برابر خوردگی و فشار استحکام بالایی دارد. طراحی زیبا این دستگیره در کنار آبکاری با کیفیت آن ،جلوه زیبا به آن بخشیده است . دارای رنگ های مختلف PVD (تیتانیوم) می باشد.
دستگیره درب پلاک کلون اوستا کد (4620) مدل کلیدی، سوئیچی از آلیاژ فلزی به نام زاماک (سرب) ساخته شده است .این آلیاژ در برابر خوردگی و فشار استحکام بالایی دارد. طراحی زیبا این دستگیره در کنار آبکاری با کیفیت آن ،جلوه زیبا به آن بخشیده است . دارای رنگ های مختلف PVD (تیتانیوم) می باشد.
دستگیره درب پلاک کلون آروین کد (4420) مدل کلیدی، سوئیچی از آلیاژ فلزی به نام زاماک (سرب) ساخته شده است .این آلیاژ در برابر خوردگی و فشار استحکام بالایی دارد. طراحی زیبا این دستگیره در کنار آبکاری با کیفیت آن ،جلوه زیبا به آن بخشیده است . دارای رنگ های مختلف PVD (تیتانیوم) می باشد.
دستگیره درب پلاک کلون راهین کد (3620) مدل کلیدی، سوئیچی از آلیاژ فلزی به نام زاماک (سرب) ساخته شده است .این آلیاژ در برابر خوردگی و فشار استحکام بالایی دارد. طراحی زیبا این دستگیره در کنار آبکاری با کیفیت آن ،جلوه زیبا به آن بخشیده است . دارای رنگ های مختلف PVD (تیتانیوم) می باشد.
دستگیره درب پلاک کلون هورین کد (3820) کلیدی، سوئیچی از آلیاژ فلزی به نام زاماک (سرب) ساخته شده است .این آلیاژ در برابر خوردگی و فشار استحکام بالایی دارد. طراحی زیبا این دستگیره در کنار آبکاری با کیفیت آن ،جلوه زیبا به آن بخشیده است . دارای رنگ های مختلف PVD (تیتانیوم) می باشد.
دستگیره درب پلاک کلون رامیل کد (3320) مدل کلیدی، سوئیچی از آلیاژ فلزی به نام زاماک (سرب) ساخته شده است .این آلیاژ در برابر خوردگی و فشار استحکام بالایی دارد. طراحی زیبا این دستگیره در کنار آبکاری با کیفیت آن ،جلوه زیبا به آن بخشیده است . دارای رنگ های مختلف PVD (تیتانیوم) می باشد.