سطل ریلی تک مخزن برای کابینت های کوچک و فضای کم مناسب است
سطل ریلی دو مخزن برای جداسازی زباله های خشک و تر است
سطل ریلی سه مخزن برای نان خشک هم فضایی در نظر گرفته شده است. گنجایش سطل ها باهم متفاوت ست و در سه سایز کوچک- متوسط- بزرگ وجود دارد
سطل ریلی در اشپزخانه های امروزی محبوبیت ویژه ای دارند زیرا هم از زیبایی مطلوبی برخوردار است و هم با داشتن درپوش مناسب مانع از سرایت بوی نامطبوع زباله به خارج میگردد. سطل ریلی از لحاظ استفاده نسبت به سطلهای معمولی بسیار راحت تر است و نیاز به خم شدن ندارد و از طرفی زمان ریختن زباله داخل سطل امکان داشت کابینت نیز کثیف شود ولی این نوع سطل ها به علت خارج شدن از کابینت امکان ریختن زباله داخل کابینت ندارد.
به لحاظ جنس سطل ضد ضربه و ضد حرارت و ساخته شده از نانو است . برتری این سطل ریلی جدید نسبت به سطل های قدیمی داشتن وجود ریل ساچمه ای است، سطل های قدیمی غلطکی بودند. ریل سطل های جدید اکثرا دوتکه و ساچمه ای هستند و تفاوت انها به پهنا و کیفیت ریل ها برمی گردد ۰ از نظر مدل برخی ، سطل ریلی ورقی هستند که دارای چارچوب ورقی پهن و کف ریل هستند و طبعا از کیفیت و قیمت بیشتری برخورداند اما برخی دیگر چارچوب میله ای باریک دارند و ریل انها در بالای سطل قرار دارد .
طرفیت سطل های ریل سایز کوچک تقریبا 12تا 17 لیتر شامل میشود و سطل های متوسط بین 20 تا 30 لیتر و بزرگ سایز 34 تا 40 لیتری میشود . البته هر شرکت سایز بندی خاص خود را دارد و دقیقا برابر نیستند ولی تقریبا مشابه است.
وصل شدن به درب کابینت از طریق یک رابط ورقی است. بدین صورت که یک رابط بین سطل و درب کابینت وجود دارد که بعد از اتصال، درب کابینت مدل معمولی باز میشود این تفاوت که همزمان با باز شدن درب سطل زباله نیز بیرون می آید.
در جلوی چارچب سطل، سوراخ هایی برای پیچ کردن به درب کابینت وجود دارد و پس از نصب، درب کابینت حالت کشویی باز میشود.
در اکثر سطل های ریلی، ریل بالای سطل در کناره های چارچوب قرار میگیرد و در نوع دیگری حالت کف ریل است ریل در کف چارچوب قرار میگیرد و از استحکام بالاتری نسبت به مدلهای دیگر دارد زیرا فشار کمتری بر روی ریل ها وارد میشود و اکثرا دارای چارچوب مقاوم تری نیز دارند و به همین دلیل قیمت این مدلها نسبت به مدلهای دیگر بالاتر است